Welkom in de virtuele winkel van lab183

 

Hier vind je op (on)regelmatige basis werk wat te koop is. Wil je mijn werk in het echt zien, dan kun je op afspraak in mijn atelier langskomen. Als je in de buurt van Zwolle bent, kun je terecht bij Blauwdruck in de Sassenstraat of tot eind mei ’23 bij Hier&Daar bij Kaar  Voorstraat 16 in Delft, waar ook een deel van mijn werk hangt en te koop is.

Kunstkadokaart

 

Ben je de gelukkige bezitter van een kunstkadokaart? Leuk en gefeliciteerd!
In de webwinkel kun je iets voor die waarde uitzoeken of langskomen en bij mij een werk uitzoeken.
Kom je er niet helemaal uit of wil je langskomen? Neem contact op.
Mocht je in de webwinkel iets vinden, kies bij afrekenen dan voor directe bankoverschrijving of stuur me een berichtje welk werk je uitgezocht hebt.
Vermeld hierbij ook de unieke code die op de kunstkadokaart staat.

 

PS: let op dat de verzendkosten binnen de waarde van de kunstkadokaart vallen.

Maakproces

 

De houtwerken zijn volledig door mij gemaakt. De foto’s worden overgezet of geplakt op hout met zuurvrije lijm.
Foto’s maak ik zelf en print ze op hoogwaardig fotopapier met lichtechte inkten. De afwerking is met vernis of bijenwas.
De voorraad is vaak op en ze staan daarom onregelmatig op mijn website. Ik werk in kleine oplages, maar geen enkel werk is hetzelfde.

 

Bijenwas

Bijenwas is een natuurlijk product en wordt al duizenden jaren voor kunst gebruikt. Het heeft een hogere smelttemperatuur dan kaarsvet (parafine) en kan dus prima een beetje zon hebben. Maar net als met schilderijen is permanent in de zon en achter glas geen goed idee. Ook vanwege verkleuringen. Bij hogere temperaturen wordt de was wat zachter en is daardoor kwetsbaar voor aanraken. Zodra de omgeving koeler wordt, wordt ook de bijenwas weer hard.
Een aantal werken hangt al geruime tijd in mijn atelier en heeft inmiddels temperaturen onder nul en boven de 30 graden doorstaan zonder zichtbare veranderingen.

Ik werk met natuurlijke materialen en combineer die met chemie.
Door luchtvochtigheid en temperatuurverschillen blijft het een beetje ‘werken’.
Heel soms komt het voor dat er daardoor iets mis gaat.
Als dat gebeurt neem dan contact met me op! Dan kijken we samen wat er aan te doen is.

 

Kijk bij de algemene voorwaarden [kleine lettertjes] voor meer informatie over rechten en plichten en andere nuttige zaken.

Showing 1–3 of 4 results