groeten van Richel | LAB183
20302
post-template-default,single,single-post,postid-20302,single-format-standard,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,columns-4,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive,currency-eur

groeten van Richel

groeten van Richel

Jaren was ik wadwachter op Richel.
Hier begon mijn liefde voor het wad.
Saskia van Loenen van het NRC was ook een week op Richel en schreef daar een mooi artikel over met haar belevenissen.
Veel van haar ervaringen zijn zo enorm herkenbaar.
Bij de publicatie van haar ervaringen in het NRC  ook een aantal foto’s van mijn hand.
(klik even op vernieuwen als je geen beeld ziet)

1 Leven NN 08-09-18 nn zaterdag
8-9 Leven NN 08-09-18 nn zaterdag

 

Voor het volledige artikel: https://www.nrc.nl/nieuws/2018/09/07/groeten-van-richel-a1615431

1 Reactie
  • Bart Heinrichs
    Geplaatst op 11:14h, 03 oktober Beantwoorden

    Een geweldige foto. Voor mij Kunst.
    Stel ik wil 1 of 2 afdrukken kopen (voor eigen niet-commercieel gebruik) welke kosten zijn daaraan verbonden.

Geef een reactie

Welkom in mijn webwinkel. Hier vind je producten van mijn hand. Zowel grafiek als fotografie. Als je besluit iets te kopen, wordt alles met de hand door mij gecontroleerd en zorgvuldig verpakt en verzonden. Kijk bij de algemene voorwaarden [kleine lettertjes] voor meer informatie. Sluiten