Een nieuwe plek gezocht

Na zes en een half jaar is het tijd om door te reizen.
De houtstook dichtbij wordt niet gewaardeerd door mijn longen.
Een poosje was ik er heel verdrietig en boos om. Maar het is goed!
Tijd om deze periode af te sluiten en te zoeken naar nieuwe wegen en nieuwe inspiratie.
Ik heb mijn atelier voor publiek gesloten en ook de webwinkel is dicht. Af en toe staat mijn werk te koop op facebook en instagram. En je kunt natuurlijk naar Blauwdruck in Zwolle of Hier&Daar in Delft.
Ik ga weer op reis. Met onbekende bestemming.

Ondertussen zoek ik naar een nieuwe plek. Als je wil, mag je mee zoeken.
Onder de €700 excl g/w/l, huursubsidie mogelijk en dus eigen adres, voor minstens twee jaar, niet tijdelijk of antikraak. Liefst met 2 slaapkamers, zodat er nog een mogelijkheid is voor een werkplek. En het mag buiten Friesland zijn. Het Hogeland, Groningen, in de buurt van de Veluwe, Zwolle, Deventer, aan zee, in het bos, in de stad, Zeeland, Zeeuws Vlaanderen, Goeree Overflakkee. Als het huis maar niet uit elkaar valt van ellende, enigszins geïsoleerd is binnen en er geen houtrook naar binnen waait. Ik sta al bij veel corporaties ingeschreven en blijf voorlopig ver van schimmige verhuursites. Het liefst dus via via.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.